Firari FETÖ Hesapları Bir Anda Hareketlendi

Firari FETÖ Hesapları Bir Anda Hareketlendi

Fetö yine algı silahını çıkardı. Yurt dışından tek elden yönetilen hesapların dünkü hedefi Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin oldu

A+ A-


Fetö yine algı silahını çıkardı. Yurt dışından tek elden yönetilen hesapların dünkü hedefi Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin oldu. Başsavcı Keskin’in 2016 yılında yürüttüğü bir soruşturmayı çarptıran sosyal medya hesapları gerçeğe aykırı, hakaret içerikli paylaşımlar yürüterek Twitter üzerinden Başsavcı İbrahim Keskin’e karşı saldırı gerçekleştirdiler.
Bylock Kullanıcısı Firari Sanık
“firari FETÖ Sanıkları” FETÖ/PYD’ye yönelik yürütülen soruşturmaları itibarsızlaştırmak için
yine algı hareketine geçtiler. Sosyal medya üzerinden saldırı gerçekleştiren hesapları Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin’e karşı çirkin, haraket içerikli paylaşımlar yaparak saldırdı. 2016 yılında Bafra Cumhuriyet Başsavcısı olan İbrahim Keskin, bylock kullanıcısı ve FETÖ lideri Feytullah Gülen’in talimatı ile Bank Asya hesaplarında artış gerçekleştiren N.K.’nın ifadesini alarak tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk ettiği. Mahkemece tutuklanan N.K. daha sonra hamile olması nedeni ile tahliye edildiği, ardından da yurt dışına kaçtığı. Yapılan yargılama sonucu 6 yıl 13 ay hapis cezası alan N.K. üzerinden saldırıya geçen FETÖ hesapları bir anda Başsavcı İbrahim Keskin hakkında aşağılık saldırıya geçerek “...ahlaksız...kadına yönelik cinsel saldırı” şeklinde paylaşımlarda bulunmaya başladılar.
İtibarsızlaştırma Çalışması
Yapılan bu saldırılar üzerine bir basın açıklaması yapan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin “Fetö / PDY terör örgütü tarafından, Türkiye'de yapılan Fetö / PDY soruşturma ve yargılamalarını itibarsızlaştırmak için organize bir şekilde yapıldığı anlaşılan, bugüne kadar hiçbir yasal zeminde, yazılı-görsel medyada belirtilmeyen, ifade alma işleminden 4 yıl sonra, tarafımdan söylendiği iddia olunan, gerçekle ilgisi bulunmayan, tamamen yalan ve iftira içeren ahlaksız paylaşımlar nedeniyle ilgililer hakkında şikâyette bulunulmuş olup, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır. Fetö/PDY terör örgütünün şahsımı hedef alarak yaptığı bu algı operasyonu, hain örgüte karşı mücadelemizdeki kararlılığımıza engel olamayacaktır. Cezai ve hukuki süreçte, olayın sonuna kadar takipçisi olunacaktır” dedi.
Hamile Olduğu İçin Tahliye Edildi
Başsavcı Keskin Şüpheli N.K. hakkında FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği suçundan soruşturma yapıldığını, iki kez ifadesinin alındığını, sosyal medya üzerinden yazıldığı gibi olmayıp, ifadesi alınma esnasında Avukatının hazır olduğu, oturarak ifadesinin alındığı, ifade alınma esnasında bayan Zabıt Katibinin bulunduğu, hamile olması sebebi ile bizzat kendisi tarafından tahliye talibinde bulunulduğunu ve mahkemece tahliye edildiğini ifade etti. Daha sonra yurt dışına kaçan N.K.’üzerinden yapılan saldırıların gerçeği yansıtmadığını beyan etti.
Adalet Bakanı Savcımıza Sahip Çık
Kırıkkale’de sevilen bir savcı olan ve FETÖ soruşturmalarının üstüne korkusuzca gittiği bilinen Başsavcı İbrahim Keskin’e sosyal medya üzerinden milli hesaplar sahip çıkarak “Devletimize baş kaldıran,vatanımıza ihanet eden, milletimize kurşun sıkan, soyu ve kanı bozuk hain varsa savcımız #İbrahimKeskin'e iftira atıyor..”, “Adalet Bakanımız Adülhamit Gül, Başsavcımıza Sahip çık” şeklinde yorumlar yaparak destek verdiler.
 


Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur